Szerepkonfliktusok és az időmenedzsment

2020. október 28.

nőkhelyzete2
nőkhelyzete

Érdekes műhelykonferenciára vártuk az érdeklődőket, melynek célja az volt, hogy a család és munka összeegyeztetésének témáját szakmai előadások által,különböző szempontokból megismerhessük. Felgyorsult hétköznapokban a családi szerepekben beállt változások, a női – férfi szerepek közötti kapcsolat és átjárhatóság okozta rugalmasság sok új kihívást hoz a családok életébe, melyet ha tudatosan kezelünk, erőforrássá válhat. Előadóink olyan témákat mutattak be, mely segíti a résztvevőket ezen erőforrások megtalálásában.

Domokos Tamás, szociológus, Kodolányi János Egyetem egyetemi docense előadásában az Y generáció munkaerő-piaci lehetőségeit boncolgatta egyebek mellett. Szentkutiné Nagy Gabriella, mentálhigiénés szakember a szerepkonfliktusokról tartott előadást. Kötetlen munkaidő – korlátlan munkavégzés? Időmenedzsment fontossága a munka és magánélet összehangolásában – erről Buza Mariann, life – és business coach beszélt az érdeklődőknek.

A programot kerekasztal beszélgetés zárta.  

A műhelykonferencia az Echo Innovációs Műhely által megvalósuló EFOP – 1.2.9-17-2017-00068 „Család és KarrierPont létrehozása és működtetése az Enyingi járásban” elnevezésű projekt keretében megvalósult meg.

 

Vissza a hírekhez Vissza a főoldalra